Reiskrant Zweden met 10 pagina’s van Roversmountains!

Welkom aan alle lezers van de Reiskrant, die dankzij het themanummer over Zweden, deze website ontdekken. Zowat 15 jaar geleden, ben ik begonnen met het gericht maken van reisverslagen voor Wegwijzer. De website zelf vond haar ontstaan in mijn eerste deelname aan de Fiets- & Wandelbeurs, het iets laagdrempeligere broertje van de Reismarkt. Plots kon ik niet meer verwijzen naar een reisbibliotheek met reisverslagen en dus werd in recordtijd deze website op poten gezet met als ruggengraat mijn reisverslagen, gemaakt voor Wegwijzer. Liefhebbers van trektochten binnen West-Europa, zullen hier zeker inspiratie en vooral praktische info vinden. Ontdek de vele reisverslagen onder de streekgebonden pulldownmenu’s.

Voor wie geen betalend lid is van Wegwijzer, en dus het tijdschrift niet in de bus krijgt, kan ik verwijzen naar de Zwedenpagina op Hikingadvisor voor wat betreft mijn artikel over wandelen en naar het overzichtsartikel inzake kanovaren in Zweden op Roversmountains.

Mag ik van de gelegenheid ook nog eens gebruik maken om wat reclame te maken voor de werking van Wegwijzer, zeker voor wie belangstelling heeft voor reizen buiten Europa. En vooral: wie jonger is dan 26 kan gratis lid worden van Wegwijzer, waardoor je toegang hebt tot hun volledige bibliotheek van reisverslagen, welke ook via het internet geraadpleegd kan worden.

Veel ontdekkingsplezier.

RoVer

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Reiskrant Zweden met 10 pagina’s van Roversmountains!

  1. debbekes zegt:

    Mooi artikel, RoVer!

Commentaar? Vragen? Reacties, altijd welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.