2 Nieuwe publicaties in de Reiskrant.

Reiskrant_21_09_Via_ferrata_2[1]In het september nummer van de Reiskrant vind je een artikel over Via Ferrata: Hoe begin je eraan. In het december nummer vind je een verslag van mijn herbezoek aan de Berliner Höhenweg in het Zillertal in Oostenrijk, 15 jaar na de eerste keer. Ook het verslag van de Berliner Höhenweg op deze site, werd geactualiseerd naar de huidige stand van zaken, inclusief de coronamaatregelen op het ogenblik van de tocht.

In praktijk blijft he top dit ogenblik heel moeilijk om mijn soort tochten, waarbij je in principe elke nacht in een ander bed slaapt, georganiseerd te krijgen. Elke nacht in een ander bed is theoretisch gezien niet zeer corona-safe, en dus is het afwachten hoe resistent ik zelf ben en hoe de vaccinatiegraad evolueert in mijn favoriete reisbestemmingen. Ook het feit dat ik vaak op de grens tussen 2 landen loop, maakt de zaak niet eenvoudiger, omdat je dan rekening moet houden met de maatregelen in 2 of meer landen.

Ik blijf hopen, ik blijf dromen van de wereld zoals die was voor corona zijn intrede deed. Voor de Euro-reiziger lijkt die toekomst nog enigszins nabij. Voor de wereldreiziger lijkt die nog heel veraf, gezien de vaccinatiegraad op wereldschaal, maar vooral in de armere landen.

Veel leesplezier, en blijf dromen…

RoVer

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Commentaar? Vragen? Reacties, altijd welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.