Reiskrant September: 4 Mytische Alpendoorsteken.

Gezien, ten gevolge van Corona, de meeste exotische en tegenwoordig zelfs veel populaire nabije bestemmingen off-limits zijn voor niet noodzakelijke verplaatsingen, is het voor een blad als de Reiskrant ook wat zoeken buiten hun comfortzone, namelijk vlakbij, of toch relatief vlakbij.

Roversmountains is steeds op zoek gegaan naar maximaal avontuur op zo kort mogelijke afstand van huis, wat in deze tijden handig is. In de uitgave van de Reiskrant van juni 2019, werd reeds een overzicht geboden van de mogelijkheden in Scandinavië, qua wandelen en kanovaren.

In de meest recente uitgave van de Reiskrant (september 2020) komen de alpendoorsteken aan bod, beginnend met de drie meest populaire: München – Venetie, E5: Oberstdorf -Verona en de GTA:  Grande Traversata delle Alpi (Noord & Zuid). En als kers op de taart; een door Corona nog lopend project: Wenen – Nice (Wenen – Rosenbach, Rosenbach – Merano, Merano – Biasca & Biasca – Val d’Aosta)

Voor de volgers van deze site zal er niet veel nieuws in staan, maar mogelijks vinden nieuwe bezoekers hun weg naar deze site, dankzij deze publicatie in de Reiskrant. We heten hen dan ook van harte welkom. Veel inspiratie en hopelijk veel reisgenot gedurende de volgende zomer. Een goede voorbereiding start reeds in de winter!!! 😉

RoVer

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Commentaar? Vragen? Reacties, altijd welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.